Spiritualitate

10 lucruri pe care le-a uitat femeia

Prinsă în valul vieții, sunt multe lucruri pe care femeia a uitat să le mai facă sau să le ia în considerare:

1. În primul rând, femeia a uitat să aibă încredere în ea. A uitat să se simtă frumoasă, așa că apelează la tot felul de măști, și ascunsă sub acestea, așteaptă confirmări din exterior, ori măștile acestea nu o fac mai frumoasă, ci mai lipsită de caracter și de feminitate;

2. Femeia a uitat că este puternică și că poate muta munții din loc. A uitat acest lucru, a uitat de demnitatea proprie și se lasă călcată în picioare în multe situații, doar pentru că a uitat cine este ea cu adevărat și că poate face față oricărei situații;

3. A uitat că nu ea trebuie să-l caute pe bărbat, că acesta o va găsi, oriunde s-ar afla. Sunt multe cele care din lipsă de răbdare, își pierd identitatea în umbra unui bărbat care nu e pentru ele. Ele caută și găsesc ceva, dar nu acel ceva. Îți spun acum, dacă ai răbdare, Al tău Adam te va găsi și nu va trebui să treci prin suferințe inutile. Dar și răbdarea, trebuie să fie fără de suferință mentală, căci altfel, te pierzi cu firea;

4. Femeia a uitat de ea! A uitat cine este cu adevărat și că are nevoie de timp ca să reflecte la adevărata ei origine și la esența acestei vieți. Se pierde în treburile casnice și nu numai, care, o consumă de multe ori inutil, uneori până la epuizare. Una este să te dăruiești celorlalți, iar alta este să renunți la tine doar pentru că ceilalți îți cer asta! Nu uita de tine, pentru că în viața asta, tu ești cea care contează, ceilalți au importanța lor personală.

5. Femeia este norocoasă și mereu uită acest lucru. Legătura ei cu divinitatea este una specială, dar și asta se trece cu vederea. Universul ne-a înzestrat cu multe, dar din lipsă de timp pierdem bocceluța cu daruri o aruncăm într-un unghier întunecat. Dar nu e bine, pentru că trebuie să o deschidem și să ne bucurăm ca niște fetițe de fiecare dar primit, pentru că e al nostru și nu ni-l poate lua nimeni, oricât de departe am încerca să-l aruncăm, el tot pe fiecare dintre noi o așteaptă.

6. Că viața aceasta este a noastră și facem ce vrem cu ea, nimeni altcineva nu ne obligă să alegem o anume cale. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare doar pentru că se crede mai puternic decât tine, nu este așa, toți avem drepturi egale. Doar pentru că te-ai obișnuit să trăiești în suferință, nu înseamnă că aceasta este calea ta. Ieși din această suferință, îndepărtează-te cât mai mult de ea și vezi cu ce opțiuni te întâlnești pe noul drum.

7. Nu uita ca ești femeie și că acest dar vine și cu responsabilități. Ești responsabilă pentru viața ta, pentru fiecare pas, pentru fiecare alegere pe care o faci. Esti liberă să faci ce vrei, însă fii atentă la această libertate, pentru că din exces de zel, e posibil să provoci suferință în jurul tău și aceasta se va întoarce împotriva ta. Fii liberă, dar folosește această libertate să aduci numai dragoste și bucurie în jurul tău. Știi că poți asta, trebuie doar să fii atentă!

8. Ai uitat de inima ta! Ea este cea care te ghidează pe adevărata cale, însă societatea te-a îndepărtat de ea… Apropie-te din nou de ea, deschide-o și vei vedea cum lucrurile din jurul tău încep să se transforme. Nu-ți fie frică, nimeni nu te poate răni, doar tu singură! Ai fost învățată că trebuie să alegi mereu cu mintea, că trebuie să ai așteptări, ori, nu este așa. Dacă îți deschizi inima și o lași să îți vorbească, vei ști în orice ipostază ce decizie să iei.

9. Femeie, ai uitat să te bucuri de lucrurile mărunte ale vieții, oricare ar fi acestea!

10. Mai presus de toate, ai uitat că nu ești singură! Ai în jurul tău o mulțime de oameni care doar așteaptă să le ceri ajutorul! Nu-ți fie frică că așteaptă ceva de la tine! Dacă ai așteptări de la ei, și ei vor avea de la tine, așa că fii sinceră cu ei și vei vedea că viața e frumoasă în comunitatea ta!

Femeie dragă, nu uita de tine pentru că noi, celelalte, avem nevoie ca tu să crești și să înflorești. Legătura dintre noi, femeile, este una foarte puternică. Ne leagă o istorie și foarte multă suferință, pe care noi trebuie să o escaladăm și să ieșim la suprafață. A sosit vremea să ne eliberăm de această încărcătură pentru a merge mai departe, și să ne trezim împreună, deci avem nevoie una de alta în orice clipă!

Nu ești singură, suntem unite printr-un fir invizibil, și când una dintre noi suferă, cu toate simțim această suferință la un nivel foarte subtil, de aceea te rog să deschizi ochii, inima și să fii atentă la fiecare pas pe care îl faci pentru că de el depinde fiecare dintre noi!

Te iubesc, femeie, pentru că ești parte din mine, și toate suntem frământate din același aluat. Nu uita să te iubești și tu petru ceea ce ești și să te consideri frumoasă, pentru că ești!