Perspectivă spirituală

Avortul afectează profund sufletul. Și nu doar pe mamă ci pe toate sufletele implicate: mama, tatăl și copilul nenăscut. A pătrunde în profunzimile cauzelor emoționale, eliberându-le și vindecându-te odată cu ele, îți conferă un sentiment  de înțelegere profundă a vieții și iubire necondiționată.

 Cu smerenie, curaj și dorință de vindecare, vom pătrunde în substratul neștiut de suferință și vom corecta greșelile, aducând iertare la nivelele cele mai profunde, deschizând astfel posibilitatea sufletului să experimenteze o iubire negată.

Pe lângă acoperirea traumei emoționale a avortului, sau a avortului spontan, avortul reprezintă, la nivelul de subconștient, un impuls profund pentru a fugi, a nega, a scăpa, de a nu realiza proiecte creative, de a renunța la angajamente și de a sabota dorințele și talentele tale.

Aproximativ 30% dn nașterile de pe întreaga planetă sunt avortate. Aceasta este o statistică foarte tristă. Majoritatea avorturilor sunt realizate fără emoție, nu sunt recunoscute și nu li se acordă nici o importanță. Aceste evenimente sunt realizate într-un mod mecanic, lipsit de iubire, acțiune ce produce mai multă umbră pentru persoanele implicate.

Vindecarea avortului sau avorturilor pe care le-ai făcut este cea mai profundă vindecare pe care o vei experimenta vreodată. Vindecarea avortului îți va aduce viața înapoi acolo unde este ascunsă și neînsuflețită, și îți va deschide cele mai liniștite, mai tandre și ascunse părți din tine, spre a fi îmbrățișate, iertate și iubite.

Vindecarea avortului este un proces profund. Este o călătorie în care vom vindeca aspectele vinovăției, a rușinii și regretului, și ne vom scufunda în rănile și comportamentele cauzale ce au creat alegerile inconștiente de avort.

Pântecul tău împreună cu Sufletul tău păstrează aceste emoții și experiențe în tine. Avortul are un impact profund la nivel fizic, emoțional și spiritual, și este nevoie să se lucreze cu toate aceste nivele pentru a te vindeca complet. Dacă nu simți și exprimi durerea și amărăciunea avortului, emoțional și fizic…pierzi părți din tine. Fluxul forței vieții tale se blochează, energia ta sexuală se reduce și își găsește locuri în care să stagneze, iar parte din inima ta se întărește. Pulsul Vieții din inima ta și din pântecul tău se reduce la tăcere și se blochează. Toate aceste blocaje pot fi eliberate realizând călătoria de vindecare a avortului pe care o vom realiza la curs.

Această călătorie de vindecare te invită să revizitezi cu iubire alegerile făcute, să aduci conștiență completă în ele și să aprofundezi cauzele emoționale. De multe ori, acestea pot fi cauzate de traumele moștenite de la părinți sau strămoși. Vindecând avortul și pierderile de sarcină, vei înțelege procesul dintr-o perspectivă experențială mult mai profundă. Plină de compasiune, această rană POATE FI VINDECATĂ dacă vei realiza pașii potriviți în această direcție.

Nașterea și moartea sunt două părți cruciale ale vieții noastre. Să fii parte într-un avort este un proces cu 3 direcții, dintre tine, partenerul tău și copilul tău. Toate aceste 3 suflete sunt adânc afectate în moduri profunde ce alterează cursul vieții lor precum și al Sufletului PENTRU TOTDEAUNA.

Avortul cauzează o adâncă durere, ce poartă totodată  o serie de emoții și credințe în subconștient ce îți dictează în mare măsură viața.

Avortul

 • îți răpește o parte din inocență
 • îți răpește o parte din respectul tău față de viață și conectarea profundă cu Viața
 • îți răpește o parte din onoare
 • îți răpește o parte din puterea ta masculină și feminină, o parte din înțelepciunea, iubirea și esența pentru acest aspect al încarnării ce se pierde o dată cu copilul
 • te determină să blochezi anumite părți din tine
 • te determină să te răcești și să te închizi față de o iubire mai profundă
 • te determină să realizezi compensații pentru lipsa de iubire de sine, proiectându-te ”în afară” prin oameni, slujbă, afaceri încercând astfel să umpli golul din tine.

Vindecarea avortului

 • te aduce înapoi la Iubirea Divină și legile Divine
 • îți permite să te eliberezi de încărcătura karmică creată în propria viață
 • îți transfomră viața și relațiile
 • te deschide față de viață
 • te aliniază cu autenticitatea, adevărul și onestitatea în viața ta
 • te face mai iubitoare
 • te ajută să vezi adevărul tău și al întregii lumi
The embryo in a woman's hands. Concept embryo and abortion.

Compensarea actului de avort te urmărește întreaga viață. Multe din relațiile, prieteniile cu ceilalți pot fi o modalitate de a evita sentimentul avut după avort, și pot fi o modalitate prin care obții iubire de la ceilalți în lipsa iubirii de sine.

Să faci un avort și apoi să uiți nu funcționează. Știi deja asta. Subconștientul tău este inundat cu efectele avortului. El cântărește greu pe abilitatea sufletului tău de a oferi și primi iubire, și blochează dorințele cele mai profunde ale sufletului spre a fi împlinite. Cum să fie posibil să se manifeste dorința cea mai plină de iubire din sufletul tău când acolo există un zid imens de durere, refuz, tristețe, vină construit de tine? Nu are cum.

Vindecarea este un proces emoțional intens. Lacrimile și durerea sunt atât de profunde, încât Mama Divină, în Iubirea Sa Necondiționată, te ajută să te vindeci. Cu ajutorul Mamei Divine, vom aduce balsam de alinare și vindecare direct în centrul inimii tale, realiniind aspectele atât de fine ale Sufletului tău.

Relațiile se vor transforma, viața ta va deveni mai frumoasă și tihnită. Însă cel mai important, TU vei fi LIBERĂ, emoțional, sufletește, sexual și vei putea să trăiești cele mai profunde dorințe ale inimii tale în aliniament perfect cu Iubirea.

Vindecarea avortului este o călătorie profundă, și pentru aceasta, am creat un workshop pentru tine. Vei descoperi că nu ești singură și, împreună cu alte femei vei descoperi Iubirea de Sine, Iertarea, Acceptarea, Puterea Interioară.

Procesul vindecării avortului te va aduce mai aproaae de tine, mai aproape de alte femei și mai aproape de o viață împlinitoare.

Permite frumuseții tale feminine să crească, să strălucească!

Acest workshop se adresează femeilor care au făcut avort sau au pierdut o sarcină sau mai multe, dar și femeilor care nu au trecut prin aceste experiențe traumatizante, însă doresc să cunoască implicațiile spirituale ale unei sarcini.

În viață facem multe alegeri…pe unele le regretăm, cu altele ne mândrim, altele ne bântuie pentru totdeauna. Alege VINDECAREA!

Cursul este susținut de:

Nicoleta Chivu, coach & nutrițonist – certificat în Nutrition and Weight Management, CNM – College of Naturopathic Medicine UK, expert acreditat în sistemul Ayurveda – The Global Institute of Ayurveda, terapeut în Regresie Vieți Anterioare, Hipnoterapeut, Hipnoterapie Transformațională, certificare Evolving Woman, trainer și consultant de dezvoltare personală.
Având o experiență de peste 25 ani în practici spirituale, coach, dezvoltare personală și metode de vindecare, Nicoleta susține workshopuri și sesiuni individuale pentru femeile care doresc să se transforme pe sine, atât la nivel emoțional dar și la nivel fizic.

Îmbinând pasiunea pentru de tot ce înseamnă feminitate, nutriție și dezvoltare personală, cu dorința de transformare a egregorului feminin, a conturat cursul CODUL FEMINITĂȚII – un “must” al eternului feminin, o conduită de viață de o manieră ce poate conduce la transformarea noastră în Femeia ce ne dorim să fim.


close

#DescoperăFeminitateaSacră​

#TrezeșteMagnetismulFeminin​

Înscrie-te acum și descoperă cum să:

Activezi conștient resursele energiei feminine în viața ta.

VEI ÎNVĂȚA

Ce este Energia Feminină.
Cum să utilizezi practicile sacre feminine, ritualuri, meditații, remedii naturale pentru a evolua spiritual.
Cum să te acordezi cu vibrațiile noi pentru ajutor și materializări rapide.