Activarea arhetipurilor feminine

Dacă ai sentimentul că eşti mai mult decât ceea ce ştii momentan despre tine, dacă simți că există încă zone neexplorate în propria ta fiinţă, dacă îți dorești să reușești să îți atingi scopurile bine setate sau dacă vrei să arunci o privire către faţa nevăzută a ceea ce eşti, te invit să descoperim împreună ARHETIPURILE care îţi guvernează Universul interior.

ARHETIPURIE FEMININE te pot ajuta să reușești să împlinești tot ceea ce ți-ai propus PENTRU CĂ ele guvernează fiecăreia felul propriu de a fi și, prin intermediul lor, poți deveni completă.

Te afli sub influența unor stele aflate la milioane și milioane de ani lumină, însă te afli sub directa influență a Arhetipului Primordial al Mamei Divine din care izvorăresc celelalte arhetipuri feminine.

Ești o ființă unică și irepetabilă iar această unicitate din punct de vedere fizic, psihic și mental-emoțional îți este influențată permanent de Arhetipul Feminin predominant.

Descoperirea arhetipului tău predominant este ”acel ceva” pe care îl caută atâtea femei ca să își trăiască viața așa cum și-o doresc cu adevărat. Trezirea arhtipului tău feminin te conectează cu Adevărul Esențial a ceea ce TU ești – îți aduce autenticitate, încredere și o incomensurabilă forță și putere.

ARHETIPURILE FEMININE sălășluiesc în inconștientul umanității de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având trăsături pozitive, cât și potențial negative.

ARHETIPURILE FEMININE reprezintă tipare ale FEMINITĂȚII impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice și sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc.

Cum să aduci și să menții Armonia, Fericirea, Echilibrul și Succesul în viața ta dincolo de schimbătoarele reguli ale societății și cum să îți trezești Puterea Sacră a Feminității tale cu ajutorul ARHETIPURILOR FEMININE vei afla participând la workshopul Codul Feminității.

Trezirea și activarea Arhetipurilor Feminine te ajută să te întorci la tine, la Forța ta Primordială și, odată cu aceasta, vei ști că TOTUL este POSIBIL. Vechile tipare sunt dizolvate pentru că vei învăța cum să transformi talentele tale în realizări magice ce îți pot aduce rezultate practice, realizări de durată și ECHILIBRU pe toate planurile.

În cadrul workshopului vom vorbi despre:

– Teoria arhetipurilor feminine
– Tipologiile arhetipale feminie
– Aspectele trezite (luminoase) arhetipale
– Aspectele netrezite (umbrite) arhetipale feminie
– Femeia Dacică și Amazoana
– Arhetipul Mamei și Arhetipul Femeii Mistice
– Echilibrarea Energiei Feminine cu energia masculină prin activarea Arhetipurilor Feminine

Dacă ești pregătită să renunți la lupta interioară și să realizezi o abordare nouă atunci când vorbim despre TRANSFORMAREA VIEȚII TALE atunci te invit la workshop-ul exclusiv pentru femei: ”TREZIREA ȘI ACTIVAREA ARHETIPURILOR FEMININE”.

Amintește-ți…transformarea reală poate fi realizată doar dacă este generată de la cel mai profund nivel al ființei tale.

Și TU POȚI să ai un MOD DE VIAȚĂ care să îți împlinească dorințele materiale cât și aspirațiile spirituale!

Și TU POȚI să ai încredere în tine și să fii mulțumită de viața ta!
Acest workshop pune accentul pe TRANSFORMAREA DEFINITVĂ a vieții tale. Ființa umană este un ”puzzle cuantic” în care fiecare piesă este importantă pentru a crea magia transformării definitve!

Dacă vrei să trăiești mai bine și mai frumos, te invit cu drag la acest workshop, în care vei cunoaște și alte femei ce se confruntă sau s-au confruntat cu situații de viață similare cu ale tale. Împreună te vei conecta cu starea de flow și iubire, vei vindeca părți din tine și vei învăța despre Puterea Femeilor Împreună.

Recapătă-ți Strălucirea și Puterea personală…este ceva la care visează toate femeile!

Workshop-ul este susținut de:

Nicoleta Chivu, coach & nutrițonist – certificat în Nutrition and Weight Management, CNM – College of Naturopathic Medicine UK, expert acreditat în sistemul Ayurveda – The Global Institute of Ayurveda, terapeut în Regresie Vieți Anterioare, Hipnoterapeut, Hipnoterapie Transformațională, certificare Evolving Woman, trainer și consultant de dezvoltare personală.

Având o experiență de peste 25 ani în practici spirituale, coach, dezvoltare personală și metode de vindecare, Nicoleta susține workshopuri și sesiuni individuale pentru femeile care doresc să se transforme pe sine, atât la nivel emoțional dar și la nivel fizic.

Îmbinând pasiunea pentru de tot ce înseamnă feminitate, nutriție și dezvoltare personală, cu dorința de transformare a egregorului feminin, a conturat cursul CODUL FEMINITĂȚII – un “must” al eternului feminin, o conduită de viață de o manieră ce poate conduce la transformarea noastră în Femeia ce ne dorim să fim.


close

#DescoperăFeminitateaSacră​

#TrezeșteMagnetismulFeminin​

Înscrie-te acum și descoperă cum să:

Activezi conștient resursele energiei feminine în viața ta.

VEI ÎNVĂȚA

Ce este Energia Feminină.
Cum să utilizezi practicile sacre feminine, ritualuri, meditații, remedii naturale pentru a evolua spiritual.
Cum să te acordezi cu vibrațiile noi pentru ajutor și materializări rapide.