Activează Puterea Magnetismului tău Feminin

Puterea magnetismului feminin sălășluiește în conexiunea ei cu ea însăși. Este acel ”mister” feminin ce atrage, stârnește interesul, captivează magnetizează totul în jur.

Și tu poți trezi acest mister feminin în ființa ta. Și tu poți să îți găsești echilibrul interior, comorile feminine așteaptă să fie trezite și activate.

Folosește cunoașterea pentru a îți transforma viața! Folosește cunoașterea pentru a activa magnetismul tău feminin realizând o transformare reală în evoluția ta ca femeie.

Dacă te întrebi ce nevoie ai să îți activezi magnetismul tău feminin, atunci privește asupra vieții tale.

Ce simți, acum, privind retrospectiv la întreaga ta viață?

• Ești mulțumită de tot ceea ce ai realizat?
• Ai reușit să îți atingi scopurile bine stabilite?
• Nu ai reușit să realizezi tot ceea ce ți-ai propus?
• Te-ai săturat de metodele de dezvoltare personală menite să te ajute să îți atingi potențialul tău maxim pe toate planurile deoarece rezultatul nu a fost cel așteptat?

Cum să găsești formula potrivită pentru tine, prin care reușești să fii cine ți-ai dorit dintotdeauna să fii, când deja ai citit și aplicat sute sau poate chiar mii de metode care te-au învățat ”cum să trăiești, ce să simți, când să te exprimi, cum să slăbești, ce conjuncturi îți sunt favorabile sau nu…”.

Adevărul este că suntem sub influența unor stele aflate la milioane și milioane de de ani lumină, însă influența genetică, a mediului înconjurător și a propriilor alegeri de viață ne influențează covârșitor viața.

Suntem ființe unice și irepetabile iar această unicitate din punct de vedere fizic, psihic și mental-emoțional ne este influențată permanent de factorul genetic de mediu și de acțiunile proprii.

Care este ”acel ceva” pe care îl caută atâtea persoane ca să trăiască viața așa cum și-o doresc cu adevărat?

Este la nivelul gândurilor și emoțiilor? Este la nivelul alimentației? Sau poate la toate 3?

Sau poate se află la nivelul Spiritului și Sufletului!

Dacă ești pregătită să renunți la lupta interioară și să realizezi o abordare nouă atunci când vorbim despre TRANSFORMAREA VIEȚII TALE atunci te invit la workshop-ul exclusiv pentru femei: ”Cum îți poți transforma Viața ”.

Transformarea reală poate fi realizată doar dacă este generată de la cel mai profund nivel al ființei tale.

Și TU POȚI să ai un MOD DE VIAȚĂ care să îți împlinească dorințele materiale cât și aspirațiile spirituale!

Și TU POȚI să ai încredere în tine și să fii mulțumită de viața ta!
Acest workshop pune accentul pe TRANSFORMAREA DEFINITVĂ a vieții tale. Ființa umană este un ”puzzle cuantic” în care fiecare piesă este importantă pentru a crea magia transformării definitive!

Dacă vrei să trăiești mai bine și mai frumos, te invit cu drag la acest workshop, în care vei cunoaște și alte femei ce se contruntă sau s-au confruntat cu situații de viață similare cu ale tale. Împreună te vei conecta cu starea de flow și iubire, vei vindeca părți din tine și vei învăța despre Puterea Femeilor Împreună.

Recapătă-ți Strălucirea și Puterea Magnetismului tău…este ceva la care visează toate femeile!
Workshop-ul este susținut de:

Nicoleta Chivu, coach & nutrițonist – certificat în Nutrition and Weight Management, CNM – College of Naturopathic Medicine UK, expert acreditat în sistemul Ayurveda – The Global Institute of Ayurveda, terapeut în Regresie Vieți Anterioare, Hipnoterapeut, Hipnoterapie Transformațională, certificare Evolving Woman, trainer și consultant de dezvoltare personală.

Având o experiență de peste 25 ani în practici spirituale, coach, dezvoltare personală și metode de vindecare, Nicoleta susține workshopuri și sesiuni individuale pentru femeile care doresc să se transforme pe sine, atât la nivel emoțional dar și la nivel fizic.

Îmbinând pasiunea pentru de tot ce înseamnă feminitate, nutriție și dezvoltare personală, cu dorința de transformare a egregorului feminin, a conturat cursul CODUL FEMINITĂȚII – un “must” al eternului feminin, o conduită de viață de o manieră ce poate conduce la transformarea noastră în Femeia ce ne dorim să fim.

close

#DescoperăFeminitateaSacră​

#TrezeșteMagnetismulFeminin​

Înscrie-te acum și descoperă cum să:

Activezi conștient resursele energiei feminine în viața ta.

VEI ÎNVĂȚA

Ce este Energia Feminină.
Cum să utilizezi practicile sacre feminine, ritualuri, meditații, remedii naturale pentru a evolua spiritual.
Cum să te acordezi cu vibrațiile noi pentru ajutor și materializări rapide.